Bakkerij Erkeland073-6421071

NIEUWS

Beste klant,

Vanwege het coronavirus hebben wij besloten extra maatregelen te treffen in onze winkel voor u en onze medewerkers.

Gelet op de hygiëne zorgen wij ervoor dat alle producten verpakt in de winkel liggen, met uitzondering van de gebakjes. Deze zullen wij met wegwerphandschoenen inpakken. Ieder uur desinfecteren wij diverse objecten, zoals de kassa’s, pinautomaten, balie, deurknoppen, etc. Uiteraard volgen wij een beleid wat betreft onze persoonlijke hygiëne.

Om voldoende afstand van elkaar te kunnen houden, hanteren we de regel ‘’Al binnen met z’n 4en, dan buiten even wachten’’. Wij hopen hierbij op uw medewerking en respect voor elkaar. Kies er bijvoorbeeld voor om uw kinderen buiten te laten wachten om zo de doorstroom te bevorderen.

Ligt het product wat u wilt niet in het schap, vraag er dan naar bij een van onze medewerkers. Ook zullen wij de momenten waarop alles bijgevuld wordt afstemmen op de drukte in de winkel.

Tot slot vragen wij u de deur uitsluitend te openen met uw voet. Dit kan via de welbekende rode knoppen onderaan bij de kassa en naast de uitgang.

Gelieve gebak vooraf bestellen, zodat wij dit voorverpakt voor u klaar kunnen zetten. Dit kan door telefonisch uw bestelling door te geven op het telefoonnummer 073-6421071.

Wij vertrouwen op uw medewerking en geduld.

Team Bakkerij Erkeland